AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Birliğe, emek ve dayanışmaya, yeni ve güçlü bir Türkiye hedefimizle çok daha özel bir anlam kazandırmak için mücadele ediyoruz” dedi.
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
1 Mayıs’ın bir grup ya da bir zümrenin değil, çalışan tüm kesimlerin bayramı olduğunu dile getiren AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Bugün, yöresi, dini, dili, ırkı ve rengi her ne olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeden hepimizin birlikte, beraberlikte, sevgide, saygıda ve kardeşlikte buluştuğumuz bir gündür. Çünkü emek ve alın teri, her yerde kutsaldır, her dinde ve dilde ayrı ve özeldir. 1 Mayıs, dünyadaki tüm emekçileri, aynı amaç doğrultusunda ve aynı coşkuyla bir araya getiren ortak bir değerin tarifidir. Dolayısıyla bu anlamlı günün, dostluk, barış, kardeşlik, sevgi ve saygı çerçevesinde kutlanmasını ümit ediyor, tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
YEŞİLYURT: ÇALIŞAN KESİM, BÜYÜMENİN LOKOMOTİFİDİR
Yeşilyurt, mesajında ayrıca bir ülkenin gelişip kalkınabilmesinin öncelikli koşulunun toplumsal ilerleme olduğunu ve bunun temelini ise, çalışan kesimin oluşturduğuna da vurgu yaptı.
İnsanların gelecekten emin, rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamalarıyla kaydedilecek toplumsal ilerlemenin, kalkınmayı da beraberinde getireceğini anlatan İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Kuşkusuz bu bağlamda bizlere çok büyük sorumluluklar düşüyor. 2002 yılından buyana AK Parti hükümetlerince iş ve çalışma yaşamına yönelik olarak yapılan hamleler, reform niteliğindeki kanunlar ve düzenlemelerle çalışanlarımızın sorunlarının çözümü için azami derece gayret gösterilmiştir. Biz biliyoruz ki; çalışan kesimin hakları ve onların yaşam standartları noktasında sürdürülebilirliği sağlamak, ülkemizin ve şehrimizin gelişim sürecini de doğrudan hızlandırmış olacaktır” diye konuştu.