Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi tarafından 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Türkiye ve KKTC üniversitelerinde yapılan anketler ve araştırmalar sonucunda KİPAŞ Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kahramanmaraşlı iş adamı Mehmet Hanifi Öksüz gençler tarafından yılın iş adamı seçildi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Erhan Çetin yaptığı yazılı açıklamada Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi organizasyonuyla üniversitelerde anket ve araştırmalar yapıldığını belirtti. Çetin, Kahramanmaraşlı iş adamı Mehmet Hanifi Öksüz’ün yılın iş adamı seçildiğini ifade etti. Genel Merkez Sözcüsü Erhan Çetin, "KİPAŞ Holding Türkiye’nin önde gelen iş dünyası gruplarından olup tekstil, eğitim, kağıt, havacılık, sigorta, otomotiv, çimento sektörlerinde faaliyet gösteren ve aynı zamanda Kahramanmaraş’tan dünya ülkelerine her sektörde ihracat yaparak Kahramanmaraş ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır" dedi.

Çetin, Mehmet Hanifi Öksüz’ün gençler tarafından 2017 yılının başarılı iş adamı seçilmesinde yerli ve milli yatırım politikaları ve ülke ekonomisine katkısı olduğuna dikkat çekti.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu’nun önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş’a resmi bir ziyaret gerçekleştireceği ve bu ziyaret kapsamında yılın başarılı iş adamı Mehmet Hanifi Öksüz’e ödülünü takdim edeceği belirtildi.