Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, 1-0 mağlup oldukları Eskişehirspor maçının ardından, “Bitkisel hayattaki bir insana, hayat vermeye çalışıyoruz” dedi.
Ligin 27. haftasında Eskişehirspor’un deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u 1-0’lık skorla mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, “Hayati değeri yüksek bir maç oynadık. Çok iyi hazırlanmıştık. Rakibimizin daha küçük alanda oynaması bizim oyunumuzu etkiledi. Gol pozisyonu üretemedik. Genel olarak bitkisel hayattaki bir insana, hayat vermeye çalışıyorsunuz. Bu maçta alacağımız puan bizim için hayat belirtisiydi ama bunu başaramadık. Önümüzdeki haftaya puan almak için çalışacağız” dedi.
ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ
Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe ise müsabakayı, “Takımımın mücadelesiyle, yürekle oynadığı için memnunum. Rakibin uzun topla hamle yapmasını sağladık, kendi oluşturduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Umarım alt tabakadan biraz uzaklaşmış oluruz. Kurtulmuş değiliz. Bizim hedefimiz ortalara doğru ilerlemek ama arka taraftanda gözümü ayırmayacağım” şeklinde değerlendirdi.