İnternet üzerinden Yemek siparişi sektöründe dünyanın en hızlı online yemek siparişi teknolojisi ve alt yapısına sahip olan www.neyiyelim.com, Facebook ve Twitter’da başlattığı “internetin en hızlı yemek siparişi firmasıyız, aksini ispatlayana 3 ay yemek bedava” kampanyası ile sektördeki tüm rakiplerine meydan okuyor.
Karnı acıkan bir kullanıcı için en önemli şeyin, dilediği yemeğin, en hızlı olarak tarafına eksiksiz olarak ulaşmasını sağlamaktır ve neyiyelim.com bu işi sadece 1 saniye içerisinde gerçekleştiriyor.
Dakikada 50 bin siparişi sadece 1 saniye içerisinde üye işyerine iletebilme ve onay alma hızı ile neyiyelim.com hem firma sahiplerini hem de kullanıcılarını, sistemin hızını test etmeye davet ediyor.
Neyiyelim.com içerisinde yer alan "hızımızı test et" alanında "en hızlı yemek siparişi aksini ispatlayana yemek bedava" sloganıyla başlatılan kampanyada şu ana kadar hiçbir firma veya kullanıcının aksini ispat edemediği belirtildi.
41 ülkede aynı sloganla pazara girmeye hazırlanan neyiyelim.com, bu meydan okumayı tüm ülkelerde gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan neyiyelim.com’un alt yapısı ağırlıklı olarak USA ve Hindistan üzerinden gerçekleştirilmekte, sitenin müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi Erzurum’da bulunuyor.
www.neyiyelim.com site sahibi ve yöneticisi Özgür Armağan Amil, 2006 yılında 5 ila 15 dakika arasında başladığını, 2012 yılında üye iş yerlerine yüklediği neyiyelim.com SOS (sipariş otomasyon sistemi ) ile 1 ile 5 dakika arasında yarı bilgisayar çağrı merkezi çözümünden, 2015 ocak itibariyle sipariş tam olarak bilgisayar sitemleriyle 1 saniye sipariş onaylama sistemiyle kendilerine düşen görevi eksiksiz olarak yerine getiren, bundan sonraki amaçlarının, üyelerinin memnuniyeti için yeni lezzetler, yeni tatlar bulmak olduğunu belirtti.