ŞANLIURFASPOR'un teknik direktörü Osman Özköylü play-off grubu içerisinde yer almak için gerekli 3 puanı aldıklarını belirtirken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu ise ilk yarıya kötü, ikinci yarıyı iyi oynadıklarını söyledi.
PTT 1'inci Lig'de evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'da teknik direktör Osman Özköylü, 3 puanı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Kalan maçlarda play off-grubu içersinde yer alabilmek ve üst grubu zorlayabilmek adına orada varlığımızı hissettirebilmek adına çok ihtiyacımız olan gerekli bir 3 puan aldığımızı düşünüyorum. Oyuncularımız gerçekten harika bir oyun ortaya koydular. Oyunun ilk yarısı tamamen bizim kontrolümüzdeydi. Kenan’ın sakatlanması ikinci yarıda dengelerimizi ve oyun şablonumuzu bozdu. İstediğimiz pas trafiğini ikinci yarıda sağlayamadık, ama ilk yarı harika bir oyun oynadık. Tello, bu takıma faydalı olmak adına kaşı ve gözü patlamış bir vaziyette maça devam etti. Başka bir oyuncu olsaydı oyunu terk ederdi. Öyle bir yürek gösterdi ki oyuna devam etti. 90 dakika boyunca sahada savaşmaları takdire değer" dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu ise ilk yarıda kötü oyun sergilediklerini ancak ikinci yarıda güzel oynamalarına rağmen kaybettiklerini ifade ederek, "Maça bizim açımızdan baktığımızda iki devreli maç oldu. İlk devrede Şanlıurfaspor gerçekten bize üstünlük kurdu. Hem oyun anlamında, hem de skor anlamında bizden üstün gözüktüler. İkinci yarıda futbolcularımız en az 3 pozisyonla baskılı oyun sergilediler. İlk yarı kötü futbol ortaya koyduk ama ikinci yarı güzel oynadık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI