Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesine girerek Türkiye’yi dünya ikinciliğine taşıyan 42 müteahhit için Ankara’da düzenlenen ödül töreninde, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen törende yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinde Bayburt Grup İnşaat Nak.Mad.İth.İhr.San ve Tic.A.Ş. üstün başarı ödülüne layık görüldü.
Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi olarak 42 firma arasında yer alan Bayburt Group adına Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, Plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
Plaket töreni sonrası açıklama açıklama yapan Abdurrahman Şentürk şunları söyledi, “16.02.2015 tarihinde Uluslararası İnşaat Sektörü dergisi Engineering News Record (ENR ) tarafından açıklanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 42 firma arasında alarak Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği, Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreninde, Bayburt Grup İnşaat Nak.Mad.İth.İhr.San ve Tic.A.Ş. olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül almamız bizleri gururlandırmıştır.
Çin’in ardından dünyada 7 yıldır ikinci sıradaki yerini koruyan ülkemiz, ortalık kültürü ve güç birliği içinde daha ekonomik ve hızlı işlerin yapılmasının gerekliliği ortaya koymuştur. Bayburt Grup olarak bu ödül, emeğin ve başarının bir göstergesi olarak grubumuz çalışanlarına büyük gurur yaşatmıştır. Ülkemizin vizyonu grubumuzun vizyonu olup ülke içinde ve dışında yaptığımız ve yapacağımız işlerle ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek ülke ekonomisine katkı yapmaya devam edeceğiz. Yönetim Kurulu Başkanı olarak başarımızda emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum”