BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Erkan Sözeri, pazar günü iç sahada oynayacakları Giresunspor maçında galibiyet dışında bir sonuç düşünmediklerini söyledi. Düzenlediği basın toplantısında bu karşılaşmayı dönüm noktası olarak gördüklerini dile getiren Sözeri, "Hiçbir mazereti, bahanesi, havası, suyu, hakemi yok. Bu maç kazanılacak. 'Şöyle oldu da, böyle oldu da, hakem bizi doğradı da' demeyeceğiz. .Giresunspor'u en iyi şekilde ağırlayacağız. Misafirseverliğimizi sonuna kadar göstereceğiz. Ama onları puansız göndereceğiz" şeklinde konuştu.
Ligdeki konumlarının kendisini mutlu etmediğini sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, öne geçtikleri 3 maçta 6 puan kaybettiklerini hatırlatarak, "Bu puanları kazanmış olsaydık, şu an ligde ki yerimiz çok farklı olurdu. Elbette 'Şöyle olsaydı, böyle bitseydi' demenin anlamı yok. Bir gerçek var, o da 6 maçta 7 puan kazandığımızdır" ifadesini kullandı. Sezon başında 7'inci, 8'inci haftalarda forma gireceklerini söylediğini belirten Sözeri, "Adanaspor maçının bir kısmı, Göztepe maçının büyük bölümü taşların yerine oturmaya başladığını gösterdi. Ancak basit gol yeme alışkanlığını önleyemedik. Futbolcularımı asla suçlamıyorum, suçlamam da. Sadece hatalarımız var, onları düzeltmemiz lazım. Bunu yaparsak kazanmaya başlarız" dedi.
YİGİTCAN VE DİLAVER OYNAYACAK
Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Balıkesirspor'da şiddetli gribe yakalanan Yiğitcan'ın serum tedavisi gördüğü, sakatlığı süren Dilaver'in ise özveri gösterip iğne ile oynayacağını açıklayan Teknik Direktör Erkan Sözeri, "İki futbolcumuz da pazar günü sahada olacak. Omzundaki sakatlığı nedeniyle son haftalarda takımdan ayrı kalan Yiğit Gökoğlan da aramıza döndü.Yago ise bu hafta da oynayamayacak" diye konuştu.