Şehrimizin salon sporlarındaki lokomotifi Melikgazi Belediyespor 2015-2016 sezonunda da mücadele edeceği basketbol ve voleybol branşında kurulan genç ve güçlü kadro ile fırtına gibi esmeye hazırlanıyor.
VOLEYBOL TAKIMI BU SEZON DA 2. LİG’DE…
Bu sezonda Erkekler Voleybol 2. Liginde mücadele edecek Voleybol Takımı gerek altyapıdan A takıma yükselen genç yetenekler gerekse yeni transferler ile geçtiğimiz sezon yaşanan şansızlıkları yaşamadan ligi üst sıralarda bitirmenin hesaplarını yapıyor. Antrenör olarak Fuat Kalay ile yeniden anlaşılan takımda lig öncesi antrenmanlar Keykubat Tesisleri’nde günde tek idman yaparak devam ediyor. Voleybol Takımı önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarına başlayacak ve lig öncesi katılacağı bir ya da iki turnuva ile lig öncesi eksiklikler tespit edilecek ve uyum sorunu aşılmış olacak.
BASKETBOL TAKIMI BÖLGESEL LİGDE MÜCADELE…
Geçtiğimiz yıl tarihinde ilk kez Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı da bu sezon şehrimizi bölgesel basketbol liginde temsil edecek. Antrenör Nihat Kahraman ile yeniden anlaşılan temsilcimizde voleybol da olduğu gibi takımın iskeletini altyapı takımlarından A takıma yükselen genç sporcular oluşturuyor.Basketbol takımı da hazırlıklarını antrenör Nihat Kahraman nezaretinde Keykubat Tesisleri’nde günde tek idman yaparak sürdürüyor.
Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, “Sezon öncesi ilk olarak uzun yıllar birlikte çalıştığımız antrenörlerimiz Fuat Kalay ve Nihat Kahraman ile yeniden anlaştık. Bu anlaşmaların ardından takımlarımızın transfer çalışmalarını değerlendirerek hocalarımızın istekleri doğrultusunda transferler yaptık. Ancak bu sezon her iki takımımızda da ağırlıklı olarak altyapıdan yetişen pırıl pırıl, hepsi birbirinden yetenekli çocuklarımız yer alacak. Her iki takımımızda çok genç bir kadro ile bu sezon liglerde mücadele edecek. Ekim ayında başlayacak olan ligler öncesinde yapacakları hazırlık maçları ve turnuvalar, takımlarımızın kendilerini görmeleri açısından son derece önemli. Geçtiğimiz sezondan daha başarılı ve üst sıraları hedefleyen bir ekip olarak, gerek şehrimizi gerekse Melikgazi Belediyesi’ni ülke çapında en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Teknik ekibimize ve bütün sporcularımıza kazasız, sakatsız ve cezasız bir sezon diliyorum.”dedi.