Türkiye’de saat endüstrisinin önemli firmalarından Greenwich Watches, Thuja Jewels’ın yılan temalı yeni koleksiyonu ’Snake’i tanıttı.

Türkiye’de saat endüstrisinin önemli firmalarından Greenwich Watches, Thuja Jewels’ın yılan temalı yeni koleksiyonu ’Snake’ için davet düzenledi. Franck Muller ve Perrelet’in münhasır Türkiye distribütörü olan Greenwich mağaza zincirlerinin sahipleri Selim Sapan, İhsan Sapan ve Halil Sapan’ın konukları arasında ünlü aktör Oktay Kaynarca, Zorlu Hacı Abdullah Restoran sahibi Şakir Deniz, Şükrü Dudu, Nef YK Başkanı Hakan Oflazer, Erdem Top ve Alinur Velidedeoğlu gibi sanat, moda, cemiyet ve magazin hayatının gözde isimleri vardı. Thuja Jewels ve Greenwich Watches’un birlikte organize ettiği davet için özel olarak Türkiye’ye gelen ve dünyaca tanınan saat influencerı Anish Bhatt da misafirler arasındaydı.

İlhamını mitolojide yaşamın öz ateşini ve bilgeliği temsil eden yılandan alan koleksiyonda yılan motifleri yenilikçi ve akıllı tasarımlara dönüştüğü belirtilirken, koleksiyonun tamamı tanıtım toplantısında davetlilerle buluştu. Koleksiyonu deneme fırsatı bulan misafirler göz alıcı parçaları tek tek inceledi.