Adıyaman’da, birçok ölümlü ve yaralamalı trafik kazasının meydana geldiği kavşağa Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından trafik lambaları takıldı.
Birçok kazanın meydana geldiği Karapınar Caddesi ile 2. Çevre Yolunun kesiştiği kavşağa Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından trafik lambaları takılırken, mahalle sakinleri ile yolu sürekli kullanan sürücüler, yapılan çalışmanın daha önceden yapılması gerektiğini ama çalışmanın oldukça başarılı olduğunu ve bu nedenle konuda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.
Duruma oldukça memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri ile yolu sürekli kullanan sürücüler, “Daha önceden yapılması gereken bir çalışmaydı ama çok şükür yinede yapıldı. Burası oldukça işlek bir yol. Yayalarımız bu yolda karşıdan karşıya geçerken zorlanıyorlardı. Sürücülerimiz kavşaklarda uzun bir süre boyunca yola girmeye çalışıyordu. Şimdi çok şükür yayalarımız da sürücülerimiz de yolu rahatlıkla kullanıyor. Trafik kendi kendine güzel bir şekilde oldukça başarılı çalışmalar neticesinde ilerliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.