Salihli.com.tr, yayın hayatına coşkulu bir girişle başladı. İzmir’in güçlü ve tarafsız sesi Gazete Ege, Radyo Romantik Türk, RT Haber, ailesine 102.2 Salihli FM, Gazete Salihli, salihli.com.tr ve Salihli TV’yi de ekleyerek büyüdü.
İzmir’in güçlü ve tarafsız sesi Gazete Ege/Radyo Romantik Türk/RT Haber, Salihli’ye yatırım yaptı. Güncel ve tarafsız haber/yayın düsturuyla yola çıkan Salihli Medya bünyesinde, internet gazetesi, radyo, haftalık gazete ve televizyon bulunuyor. 9 Mart Pazartesi günü itibariyle yayın hayatına başlayan ve ’Salihli’nin Yeni Medya Gücü’ sloganıyla yola çıkan, 102.2 Salihli FM, Gazete Salihli, salihli.com.tr ve Salihli TV ile bölgenin en güçlü sesi olmaya aday.
Salihli Sevgi Yolu’nda yapılan açılış ile coşkulu bir şekilde okuyucu, dinleyici ve izleyicileriyle buluşan Salihli Medya, Salihlililerin ilgi odağı oldu. Pozitif Band grubunun yaptığı müzik ile eğlenceli dakikalar yaşayan Salihlililer, zaman zaman gruba eşlik ederek dans ettiler.
Salihli’de yeni bir medya kuruluşunun var olmasından mutluluk duyduklarını dile getiren Salihlililer, ilçelerinde medya kuruluşu boşluğu olduğunu, Salihli.com.tr ile artık bu boşluğun kapanacağını söylediler.
İzmir’de, medya hayatında güçlü adımlarla ilerleyen Gazete Ege, Radyo Romantik Türk, RT Haber kulvarını genişleterek Salihli’de boy göstermeye başladı. Radyo sektöründe İzmir’e ve Ege Bölgesi’ne adını altın harflerle yazdıran Radyo Romantik Türk, tarafsız ve doğru haberleri ile gündemin nabzını tutan Gazete Ege ve RT Haber ile emin adımlarla ilerleyen haber portalı, artık Salihli’nin de güçlü sesi olacak. Haftalık gazete, internet gazetesi ve radyonun yanı sıra, bünyesine TV’de ekleyen Salihli.com.tr, Salihlilerin sesi olacak.
Radyo Romantik Türk, Gazete Ege, RT Haber, Salihli Medya, Salihli FM, Salihli.com.tr ve Salihli TV’nin imtiyaz sahibi Abdullah Polat, her geçen gün büyüyen bir kurum olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirirken, sektörde başarıya ulaşmanın gurur verici olduğunu kaydetti. Polat, “Yayın hayatımıza Radyo Romantik Türk’le başladık. Zorlu ve meşakkatli bir süreçti. Fakat çalışmanın ve azmin meyvelerini toplamaya başladık. Radyo Romantik Türk’ün ardından RT Haber’le haber portalına giriş yaptık. Kısa bir süre sonra RT Haber de İzmir’in tercih edilen ve en çok okunan internet gazetesi olarak listelerde yerini aldı. Ege’nin güçlü markası Gazete Ege’yi de aramıza kattık. 2013 yılında Google Türkiye’den aldığımız ödülle başarımızı taçlandırdık. Gazete Ege’nin yayın hayatı çok yeni fakat onun da dönüşlerini almaya başladık. Başarıya ulaştıkça sektörde daha emin adımlarla ilerliyoruz. Salihli’de güçlü bir kadroyla yola çıkıyoruz. Umut ediyorum ki Salihli Medya, Salihli FM, Salihli.com.tr ve Salihli TV de en kısa sürede başarısını, tarafsızlığını Salihlilere gösterecek ve Salihli’nin sesi olacak” dedi.