Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel danışmanı Binali Yıldırım’ın kardeşi ve aynı zaman Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve beraberindeki heyet, Vali Vedat Büyükersoy ve Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret etti.
İstanbul Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Vali Büyükersoy, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti. Büyükersoy, “İstanbul Kızılay Şube Başkanı ve beraberindeki arkadaşlarımız bizleri ziyarete geldiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Kızılay, Muş ilini yatırımları için merkez olarak seçmişti. Bu, Muş için önemli kazanımdır. Bu kazanımın devam etmesini canı gönülden istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ziyarete gelen İstanbul Kızılay Şube Başkanımız ve beraberindeki misafirlerimize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından misafirlere Muş balı hediye edilmesiyle sona erdi.
Heyet valilik ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti. Kızılay İstanbul Şube Başkanı Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Asya, 1,5 asra yaklaşan tarihi ile Kızılay’ın Türkiye’ye ve dünyaya verdiği merhamet hizmetini anlatmanın kelimelere sığmayacağını söyledi. Dünyanın neresinde yardıma ihtiyaç varsa orada hazır bulunan Kızılay’ın yüklendiği ulvi vazifenin sorumluluğunu dile getiren Başkan Asya, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç ile ekibini kutlayarak başarı dileklerini iletti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. Ziyarete İstanbul Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Şube Müdürü Musa Karabulut, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kurumahmut, Muş Kızılay Şube Başkanı Cengiz Koç ile Kızılay gönüllüleri Gizem Türkman ile Yasin Kocabuğa katıldı.