Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Tarkan Akıllı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Turizm ve farklı iş kollarında çalışan işçilere karanfil dağıtarak işçi bayramlarını kutladı.
MHP Antalya Milletvekili Adayı Tarkan Akıllı ve eşi Zeynep Akıllı, Manavgat’ta turizm işçilerinin servis beklediği durakları gezerek işçilerle sohbet etti. İşçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Akıllı çifti, turizm çalışanlarına karanfil takdim etti. Akıllı’ya çalışanların ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Turizm sektöründe çalışan işçilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi günlerini kutlayan Akıllı, MHP’nin her zaman işçiden yana olduğunu dile getirerek destek istedi.
İşçilerin çoğalan problemleri, meslek hastalıklarının artışı, iş sağlığı ve iş güvenliğinden kaynaklanan açmazların acilen çözüm beklediğini belirten Akıllı, “Her çalışanımızın insan onuruna yakışır bir ücrete ve sosyal güvenliğe sahip olması, muhatap kaldıkları risklerin azaltılması ve kemikleşen endişelerinin giderilmesi mutlak anlamda zorunludur" dedi.
Akıllı, “Ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde hayati rol ve önemi olan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü sevinçle kutluyoruz. Emeğiyle değer üretmenin, alın teriyle helal kazancının arayışında, çabasında olan milyonlarca çalışanımız bizim için paha biçilemez bir özelliktedir. Tüm işçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, Cenab-ı Allah’tan aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirecekleri bir ömür temenni ediyorum." dedi.