Anadolu Üniversitesi tarafından hukuk fakültesinde gerçekleştirilen konferanslar için Eskişehir’e gelen hukukçular Odunpazarı Belediyesinin konuğu oldu.
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından 8. Global Alliance for Justice Education-Küresel Hukuk Eğitimi Örgütü (GAJE) ve 13. International Journal of Clinical Legal Education-Uluslararası Klinik Hukuk Eğitimi Dergisi (IJCLE) konferansları için Eskişehir’e 50’den fazla ülkeden avukat geldi. Konferanslara katılmak üzere gelen avukatlara Seramik Park’ta akşam yemeği verildi. Akşam yemeği için Seramik Park’a gelen avukatlar hem seramik eserler ile yapılan parkı gezdi hem de parkın içerisinde bulunan Ahşap Eserler sergisini inceledi. Avukatlar ahşap eserlere ve Seramik Park’a hayran kaldı.
AŞUK İLE MAŞUK COŞTURDU
Seramik Park’ta verilen yemeğin ardından Odunpazarı Belediyesi avukatlara Türk Gecesi düzenledi. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen gecede Türkiye’nin farklı yörelerinden halk oyunları ve semazen gösterisi sergilendi. Türk müziğinden örneklerin dinletildiği gecede Aşuk ile Maşuk konuklara keyifli dakikalar yaşattı.