Geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Başkanı ve Atakum Belediyespor Altyapı Antrenörü Mehmet Soykan’ın adı, Atakum ilçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan dev spor kompleksine verilecek.

Ani ölümüyle Samsunspor camiasını üzen Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Başkanı ve Atakum Belediyespor Altyapı Antrenörü Mehmet Soykan’ın adı, Atakum ilçesinde yaşatılacak. Atakum Belediye Meclisinde, Başkan Taşçı tarafından gündeme taşınan konu, oy birliğiyle kabul edildi.

Soykan için oy birliği

Atakum Belediye Meclisi, 2018 yılı ilk toplantısını, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı başkanlığında gerçekleştirdi. Atakum Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 13 madde, ilgili komisyonlara havale edildi. Gündem maddelerinden birisi de, Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Başkanı ve Atakum Belediyespor Altyapı Antrenörü Mehmet Soykan’ın adının ilçede yaşatılması yönünde oldu. Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan spor tesisi ve çocuk oyun alanına Mehmet Soykan’ın adının verilmesi yönündeki gündem maddesi, oy birliğiyle kabul edildi.

Adı yaşayacak

Mehmet Soykan’ın ani ölümü karşısında büyük üzüntü duyduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Samsunspor, hepimizin ortak sevdası. Yıllardır bu sevdayı öncü bir şekilde yaşayan ve bu yönünün yanı sıra efendi kişiliği ile gönüllerde taht kuran Mehmet Soykan kardeşimiz, aynı zamanda Atakum Belediyespor Kulübünde altyapıyı çalıştırmaktaydı. Ani ölümü hepimizi çok üzdü. Şimdi hem Samsunspor için gösterdiği fedakarlıklar hem de Atakum Belediyespor için ortaya koyduğu çalışmalardan dolayı kendisine teşekkürümüzü, onun adını yaşatarak göstermek istiyoruz” diye konuştu.