PTT 1. Lig’in 29. haftasında mücadele eden Giresunspor, kendi evi ve seyircisi önünde Elazığspor’u konuk etti. Karşılaşmanın 1-1’lik skorla sonuçlandığı karşılaşma sonunda teknik direktörler açıklamalarda bulundu.
Beraberliği son haftaların stresine bağlayan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Karşıyaka maçını düşünmeye başladıklarını söyledi. Sözeri, “Kazanmak istiyorduk. Oyuncularımız mücadeleyi verdi. Oyuncularımız her şeyi yaptı. Her zaman söylüyoruz son haftalarda iyi oyun bekleyemeyiz. Çünkü son haftalar hep stresli oluyor. Galip gelsek alt tarafla arayı açacaktık. Fakat olmadı. Kontra ataktan yediğimiz golle üç puanı kendi sahamızda bırakmış olduk. Hedefimiz 38 puan bizi kurtarır diye düşünüyorduk. Bugün de bu puana çok yakındır. Yaptığımız bir hata bize üç puana mal oldu. Artık haftaya Karşıyaka’ya bakacağız" dedi.
ELAZIĞSPOR CEPHESİ
Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bekdaş, takıma yeni katıldığını hatırlatarak, "İki günde çok bir şey veremedik ama oyuncularımız elinden gelini yapıp bir puanı aldılar. Oyuncularımız elinden geleni yaptı. İlk yarıda mağlup duruma düşmüş olsak da maçı bırakmadılar ve beraberliği yakaladılar. Maçın son dakikalarında galip de gelebilirdik. Bu maçta oyuncularımızı görme ve tanıma fırsatı da buldum. Galip gelemedik üzgünüz ancak gelecek hafta kendi evimizde oynayıp ilk galibiyetimi almış olurum. Ümit hocamız iyi bir ekip bırakmış kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.