AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin Arapgir ilçesine bağlı Koru, Çimen, Çaybaşı, Osmansırtı, Yaylacık, Düzce ve Budak mahallelerini ziyaret etti.
Arapgir ilçesi ziyareti sırasında Mustafa Şahin, 96 yaşında bir amcayla sohbet etti. Yaşlı amca AK Parti’nin bu dönemde tek başına iktidara gelmesini gerektiğini belirterek, “Allah diğerlerine fırsat vermesin. Allah size güç versin, dualarımız sizinle” ifadelerine yer verdi.
“CHP’NİN İNANDIRICILIĞI YOK”
Arapgir ilçesi ziyareti sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin’e vatandaşlar tarafından CHP’nin seçim söylemlerinin inandırıcılığı hakkında da yorumlar yapıldı.
CHP’nin çifte maaş vereceği, her şeyin fiyatını düşüreceğine dair vaatlerinin bir inandırıcılığının bulunmadığını dile getiren Arapgirli vatandaşlar, “Onların söylediklerinin hiçbirine inanmıyoruz. Çay, şeker, tüp kuyruklarını biz unutmadık. Bu ülke Turgut Özal’dan sonra sadece Recep Tayyip Erdoğan döneminde huzur ve rahat buldu” şeklinde konuştular.
“HAZİNEYİ BİTİRİP TÜRKİYE’Yİ TEKRAR MUHTAÇ EDECEKLER”
Vatandaşlarla samimi sohbet esnasında bir açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK’yı Bahçeli’nin devleti borçlu bıraktığını hatırlatarak, “Kılıçdaroğlu, SSK’yı, borçlu bıraktı. Bahçeli de hükümeti borçlu bıraktı. Biz geldik hazineyi doldurduk, toprak bereketlendi, Arapgir bereketlendi. Şimdi bizim bereketlendirdiğimiz hazineyi bitirip Türkiye’yi tekrar muhtaç edecekler. Eski Türkiye’ye izin verir misiniz? Ne güzel bir söz var, ’Kuru söğütten düdük kavlamaz.’ Kuru söğütten düdük olur mu? Bunlar kuru söğüt, kurumuşlar bitmişler. AK Parti ise yepyeni ve 13 yıllık bir çınar. Benim Arapgirli vatandaşım kuru söğüdün dalına mı güvenir, çınara mı güvenir? İnşallah onlara en güzel cevabı sandıkta vereceksiniz” ifadelerine yer verdi.