Eğitime yönelik desteğini her geçen gün artıran Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Mamak’ta yürütülen eğitim çalışmaları hakkında karşılıklı olarak fikir alışverişi gerçekleşti. Mamak Belediyesi’nin eğitime çok güçlü şekilde destek verdiğini dile getiren Akgül: “Mamak’ta Bilgi Evleriyle doğrudan binlerce öğrenciye eğitim desteği veriyoruz. Bunun dışında ilçemiz sınırları içerisinde bulunan okullara da ihtiyaçlarına göre yardım ediyor, altyapı desteği sunuyoruz. Çevre düzenlemesi, istinat duvarı, bahçe kapısı, boya badana gibi bir çok konuda ilçemizde bulunan okullara destek sağlıyoruz. Eğitime verilen destek bir ülkenin geleceğine yapılan en stratejik yatırımdır. Bizler bunun bilincinde olarak Mamaklı öğrencilerimizin her zaman yanında olamaya devam ettik” dedi.
Mamak Belediyesi ile Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte birçok program gerçekleştirdiğini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’de eğitim gibi son derece önemli bir konuda kurumlar arasında yapılan çalışmaların son derece önemli olduğunu söyledi.