Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olacak olan Bursaspor’da teknik direktör Şenol Güneş’in en büyük silahı gol krallığı yarışında zirvede bulunan Jose Fernandao olacak.
Bursaspor’da gözler Fenerbahçe’ye karşı ligde ve kupada alınan yenilgilerin ardından 29. haftada oynanacak olan Kasımpaşa maçına çevrildi. Ligin en çok gol atan takımı Bursaspor’da hazırlıklar tamamlanırken, teknik direktör Şenol Güneş sezonun ilk devresinde Kasımpaşa’ya karşı aldıkları 5-1’lik galibiyeti yeniden yaşamak istiyor. Ligde üst sıralarda kalmak isteyen yeşil-beyazlıların en büyük kozu, gol krallığı yarışında 18 golle zirvede bulunan Jose Fernandao olacak. Bu müsabakada tecrübeli defans oyuncusu Renato Civelli sakatlığı sebebiyle forma giyemezken, hafif sakatlıkları bulunan Fernando Belluschi ve Şamil Çinaz’ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.
SON 4 MAÇTA İSTANBULLU RAKİP
Spor Toto Süper Lig’in yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finalde mücadele eden Bursaspor, son 3 maçta iki farklı İstanbul ekibiyle karşılaştı. son 3 haftada kupada ve ligde olmak üzere 2 kez Fenerbahçe’yle karşılaşan yeşil-beyazlılar, evinde oynadığı İstanbul Başakşehir maçında ise 1-0 geriden gelerek sahadan 4-1 galip ayrılmayı başardı. Yarın deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak olan Bursaspor, 21 Mayıs tarihinde kupada yeniden Fenerbahçe ile karşılaşacak.