Setur bu sene gerçekleştirdiği en son aktivite ‘Slow Motion’ yarışması ile Koç ve Bahçeşehir Üniversitesi kampüslerine kurulan basketbol potalarına en güzel smaçları basan öğrenciyi ödüllendirdi. Yarışmanın kazananı en estetik smacı basan ve çektiği ağır çekim videoyla sosyal medya hesabında en çok beğeni ve paylaşım alan Koç Üniversitesi öğrencisi Engin Can Kurt oldu.
Setur, teknoloji, spor ve sosyal medyayı bir araya getirerek gençlere seyahati daha çok sevdirmeyi hedefliyor. Bu sene gerçekleştirilen aktivitelerden sonuncusu olan ‘Slow Motion’ yarışması ile öğrencilere İtalya’nın Verona şehrindeki ‘Beko Lega Basket All-Star’ maçını arkadaşıyla beraber tribünden izleyeceği bir seyahat fırsatı sundu. Yarışma için öğrenciler kampüslerinde kurulan Setur basketbol potalarına en güzel smaçları basarak videolarını ağır çekim olarak kaydetti.
SOSYAL MEDYA EN ESTETİK SMACI SEÇTİ
Sosyal medya ile sporu bir araya getiren ‘Slow Motion’ yarışmasını, Setur potasına en estetik smacı basan ve çektiği ağır çekim videoyla sosyal medya hesabında en çok beğeni ve paylaşım alan Engin Can Kurt kazandı. Koç Üniversitesi öğrencisi Engin Can Kurt ve seçtiği bir kişi, Setur’un misafiri olarak Verona’ya gitti ve Beko All-Star heyecanına tribünden ortak oldu.
Setur’un verdiği GoPro kamerayla, seyahat deneyimlerini ölümsüzleştiren Engin Can Kurt’un videosunu www.youtube.com/watch?v=we68T8EbLYM adresinden izlenebilir.