AK Parti teşkilatı merkez, Kahta ve Samsat ilçelerinden sonra Gölbaşı’nda da seçim karargahının açılışı yapıldı.
Gölbaşı seçim karargahının açılışa AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekili Salih Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Milletvekili Adayı Halil Fırat, İclal Yalçın Tutuş, AK Parti il Başkanı Seyfettin Bilen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Niyazi Yancar ve çok sayıda partili katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açış konuşmasını yapan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Niyazi Yancar; 7 haziran seçimlerinden AK Parti’nin 5 milletvekili ile yoluna devam edeceğini kaydetti.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında, “Gördüğümüz ilgi, alaka ve coşku bize gösterdi ki Gölbaşılı hemşehrilerimiz beş milletvekili arkadaşlarımızın yüreklerinin Gölbaşı için attığını çok iyi biliyorlar, hissediyorlar. Bizler Gölbaşı’nın adayız, Gölbaşı ilçemize hizmet için varız. Bizler Gölbaşı’nın, Besni’nin ve aynı zamanda Tut ilçemizin milletvekiliyiz. Gölbaşı ilçemizin, halkının sıkıntıları bizimde sıkıntımız. Bizler iline, ilçelerine ve halkına uzak siyasiler değiliz. Sadece seçim zamanlarında değil, fırsat bulduğumuz her an seçim bölgemizdeyiz, halkımızın arasındayız. Gölbaşı ilçemiz Medeniyetin beşiği, Adıyaman’ın dışa açılan penceresidir. Gölbaşılı hemşehrilerimiz AK Parti hükümetine yapılan bütün seçimlerde çok iyi destek verdi, davasına sahip çıktı ve 7 Haziran’da yine aynı desteği artırarak vereceğinden eminim. Beş milletvekili arkadaşlarımız ve adaylarımızla birlikte ilçe teşkilatımızın yapmış oluğu program dahilinde Gölbaşı ilçemizde esnafımızı, halkımızı, kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Halkımızın şahsımıza ve partimize göstermiş oldukları ilgi alaka bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Beş koldan ziyaretlerimizi, çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.