Gönül Elçileri Projesi kapsamında Bodrum Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen “Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi” kapsamında 21 kadın ve görme engelli bir vatandaş bilgisayar kursunu tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.
Gönül Elçileri Projesi ikinci alt bileşeni “Kadın ve Güçlenme” başlığı altında Bodrum’da düzenlenen bilgisayar kursu sonunda kursu başarı ile bitiren 21 kadın ve görme engelli vatandaş Ünal Danacı sertifikalarını Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen törenle aldı.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve eşi Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Sevilay Gödekmerdan’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ünal, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Aldulkadir Sağlam, Bilgisayar Öğretmeni Cevdet Özer, kursiyerler ve aileleri katıldı.
Görme engelli vatandaş Ünal Danacı ile bir süre sohbet eden Kaymakam Dr. Gödekmerdan kendisini azminden dolayı tebrik etti.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, “Kadınlarımıza iş bulmaları konusunda kurslar açtık, bunlardan birisi de bilgisayar kursuydu. 21 kursiyerimiz katıldı. İnşallah bu bilgisayar kursu belgeleriniz sizlere iş bulma konusunda, evde çocuklarınızı eğitmede, ödevlerinde, her konuda size hayatınız boyunca bu kurstan elde ettiğiniz bilgiler yararlı olacaktır. Kadınlarımız bizim için çok önemli onlar çocuklarımızı yetiştiriyorlar, geleceğimizi yetiştiriyorlar, yönlendiriyorlar. Onların iş bulması istihdamı bizim için çok önemli devletimiz için çok önemli onun için bu projeye çok önem verdik. Sağ olsun hocamızda çok gayret etti. Çok teşekkür ediyoruz kendisine. Sizleri de tebrik ediyorum” dedi.
Kaymakam Dr. Gödekmerdan, bilgisayarın kursunu başarıyla tamamlayan tüm kursiyerlere sertifikalarını teslim ederek kendilerini tekrar kutladı.