TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber bölge istihdamına katkı sağlayan yatırımcıları bir bir ziyaret ediyor. Berber’in ziyaret ettiği Manisa’nın ünlü üzüm sanayicilerinden Ersan Atılgan, “Recai Berber Manisa’nın abisi” diyerek övgüde bulundu.
AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisalı iş insanlarıyla yaptığı fikir alışverişlerini sürdürüyor. Aynı gün içinde yatırımcılarla kahvaltıda buluşan Berber, Manisa Genç İşadamları Derneği üyeleriyle bir araya gelerek, Polen Tohumculuk, Ertürk Üzüm ve Tarım Ürünleri Fabrikası ve İSMAK’ı ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanlığını Ersan Atılgan’ın yaptığı Ertürk Üzüm ve Tarım Ürünleri Fabrikasını ziyaret eden Recai Berber burada, Atılgan tarafından “Manisa’nın abisi” olarak nitelendirildi.
Recai Berber’in Manisa’nın toparlayıcı ismi olacağına işaret eden Manisa iş dünyasının ve siyasetinin duayeni Ersan Atılgan, “Dostlarım zaman zaman beni ziyarete gelirler ve fikirlerimi alırlar. Benim bir huyum vardır. Bildiğim her şeyi anlatırım sonunda da sen bilirsin derim. Bu söyleyeceklerim Recai beye ait. Siz, Bülent beyden sonra Manisa’nın abisi olacaksınız. Bilgi, tecrübe, birikim ve liyakatiniz nedeniyle Manisa’nın abisi olarak güzel hizmetler yapacaksınız. ANAP zamanında Ekrem Pakdemirli de Manisa’nın abisiydi. Manisa’ya güzel hizmetler yaptı. Bülent Bey de güzel hizmetler yaptı. Şimdi sıra size geliyor. Yapacağınız güzel hizmetlerle kalıcı bir isim olabilirsiniz. Buna her yönünüzle müsaitsiniz. İnşallah güzel hizmetler yapacaksınız. Manisa’nın abisi olmak güzel bir duygudur" diye konuştu.
BU ÜLKENİN GELECEĞİ TARIMDA
Ersan Atılga’nın yorumuna teşekkür eden Berber, yeni dönemde ülke tarımını şaha kaldıracak projelerin hazır olduğunu söyledi. Sofralık ve kuru üzümün kazandıran değer olmayı sürdüreceğini dile getiren Berber, aynı şekilde zeytin, kiraz, çilek ve organik ürünlerde ihracatın yıldızı olacaklarını kaydetti.
Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ın hazır bulunduğu ziyarette Berber’e Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç da eşlik etti.