Türkiye Kick Boks Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında bulunan Türkiye Kick Boks Şampiyonası 26 Mayıs-03 Haziran 2015 tarihleri arasında İzmir Halkapınar Spor salonunda gerçekleşiyor. Devam eden müsabakalarda Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü şimdiden bir Türkiye Şampiyonu çıkardı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Av. Ali Özyiğit, “Contack Sporlarını takip edenler iyi bilirler Dünyanın en sert müsabaka sistemlerinden biri K-1 klasmanıdır. İzmir ilinde yapılan şampiyonada kulüp sporcumuz Yeliz Koblay K-1 Contact klasmanında tüm rakiplerini geçerek 52 Kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Milli Formayı giymeye hak kazanmıştır. Ekim ayında Sırbistan’da yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonasında başarılar diler, sporcumuzu tebrik ederiz.” dedi.
Yeliz Koblay, “Ekim ayında gerçekleşecek olan Dünya Kick Boks şampiyonasında Türkiye ve Şehzadeler Belediyemizi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Başta Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik olmak üzere tüm Belediye Spor kulübü yöneticilerimize, ayrıca şampiyona boyunca beni yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemeyen Kulüp yöneticilerimiz Ahmet Demirarslan beye ve Ediz Barış hocamıza çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.