Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) bünyesinde meslek mensuplarından oluşan tiyatro topluluğu, 75.Yıl Huzurevi sakinleri için ‘Türkmen Düğünü’ oyununu sahneledi.
ASMMMO Tiyatro Topluluğu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Türkmen Düğünü’ adlı oyunu huzurevi sakinleri için sahneledi. Devlet Tiyatroları Küçük Salon’da sahnelenen oyuna ilgi yoğun oldu. Tiyatro gösterisini Oda Başkanı Mehmet Okkalı, Oda Sekreteri Nevzat Akkaya, Oda Kurulları üyeleri, huzurevi sakinleri ile meslek mensupları izledi.
Yönetmenliğini Devlet Tiyatroları Sanatçısı Neşet Erdem’in yaptığı oyunda Türkmen düğünü konu ediliyor. Oyuna gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetmen Erdem, “Tiyatroya ilginin bu denli fazla olması bizleri mutlu ediyor. Oda yönetimimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Meslek mensuplarından oluşan bu topluluk şimdiye kadar 4 oyun sahneledi” dedi.
Oda Sekreteri Nevzat Akkaya ise, oyunun hazırlanmasından bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür etti. Akkaya, "Oda olarak sanata ve sanatçıya ayrı bir önem veriyoruz. Odamız bünyesinden serbest muhasebeci mali müşavirlerden oluşan tiyatro topluluğumuzun sahnelediği oyun büyük beğeni topluyor. Yönetim olarak biz de kendilerine her türlü desteği veriyoruz” ifadesini kullandı.
ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı, meslek mensuplarına yönelik her türlü eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel projelere de ayrı önem verdiklerinin altını çizdi. Okkalı, sosyal sorumluluk kapsamında tiyatro topluluğunun huzurevinde kalanlara yönelik gerçekleştirdiği oyunun büyük beğeni topladığının altını çizdi. Okkalı, tiyatro topluluğunun önümüzdeki günlerde Karaman başta olmak üzere farklı illerde ‘Türkmen Düğünü’nü sahneleyeceğini kaydetti.