Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup da ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Serik Belediyespor, 3.Lig’e yükselmek için oynayacağı Play-Off maçı öncesi Rusya 2. Lig takımı ile hazırlık maçı yaptı.

2017-2018 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup da ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Serik Belediyespor, ligde yedek ağırlıklı kadro ile mücadele ederken as kadro ile de 3.Lig’e yükselmek için oynayacağı Play-Off maçına hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar, devre arası kampı için Serik’te hazırlıklarını sürdüren Rusya 2.Lig takımlarından Volga Ulyanovsk ile hazırlık maçı yaptı. Serik İsmail Ogan Stadyumunda oynanan mücadelede, devre arası kampında sakatlanan ve ikinci yarıda hiçbir resmi mücadelede forma giyemeyen yeşil-beyazlı takımın başarılı orta saha oyuncusu Taner Çekiç’te forma giydi. Karşılaşma boyunca iki takımın teknik direktörleri de oyuncularının son durumunu görmek için tüm oyuncularına şans verdi. Dostça geçen mücadeleden ise gol sesi çıkmadı.(0-0)

BAL’da son 3 haftaya girilirken, yeşil-beyazlılar ligde hafta sonu sahasında Gölhisar Spor ile Pazar günü Saat 15:00’da sahasında konuk edecek.