Aydın’ın Nazilli ilçesinde eğitim veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun kursiyerlerinin yapmış olduğu ‘El sanatları karma sergisi’ açıldı.
Görkemli bir açılışa sahne olan sergi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başladı. Sergi açılışına, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İlçe Garnizon Komutanı Ekrem Turan, İlçe komutanı Binbaşı Baki Deniz, Cezaevi komutanı Kalender Savaş Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Latif Akgün ile Ramazan Tandır, Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Kredi Yurtlar Kurumu İsabeyli Müdürü Fadime Kırgız, İŞKUR Müdürü Şahin Altınkurt, İlçe Sağlık Müdürü Fikri Özçetin, İlçe Tarım Müdürü Sunay Güler, İlçe Vergi dairesi Müdüresi Kadriye Akkoyun, İlçe Mal Müdürü Abdurrahim Nurel, İlçe Tapu Müdürü Osman Uluçay ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Törene Kaymakam Mehmet Okur’un açılış konuşması ile devam edildi. Okur, tüm kursiyerlere ve eğitmenlere ortaya çıkardıkları mükemmel sanat eserlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ardından Nazilli Belediyesi halk oyunları takımının gösterisi ile devam edilen sergi açılışına, kurslarını başarıyla tamamlamış kursiyerlerin sertifikalarını alması ile sürdü. Kursiyerlere sertifikalarını Kaymakam Mehmet Okur, Garnizon komutanı Ekrem Turan, Binbaşı Baki Deniz, Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ile İlçe milli eğitim Müdürü Özcan Bilgi takdim etti. Serginin açılış kurdelesini Kaymakam Mehmet Okur’un kesmesiyle tüm davetliler sergiyi gezerek yapılan el sanatları hakkında bilgi aldı. Yaklaşık 50 farklı meslek ve el sanatları bölümünün hazırladığı tüm eserler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.