Ankara 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Faruk Arslandok, siyasette kullanılan üslubun ciddi, samimi, empatik olması ve ahlaki değerleri gözetmesi gerektiğini söyledi.
Faruk Arslandok, toplumsal barışın sağlanması için Türkiye halklarının eşitlik, kardeşlik, adalet, saygı ve sevgi zemininde buluşması gerektiğine dikkat çekti.
Arslandok, toplumsal barışın; çoğulcu, özgürlükçü, demokratik ve hukuku üstün tutan bir siyasal sistemle ayakta tutulabileceğini vurgulayarak, ülke sorunlarına yönelik çözüm önerilerini içeren ilkelerini anlattı. Arslandok, hukukun üstünlüğünün esas olduğunu belirterek, hukukun bir mücadele aracı olmaması gerektiğini dile getirdi. Bağımsız Milletvekili Adayı olarak devletin; milletin hizmetinde olmak için çalışacaklarını, vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra hak ve özgürlüklerini korumak için mücadele edeceklerini kaydeden Arslandok, yerel sorunları, halkın içinde olarak, halkla birlikte istişare ederek, parlamentoda dile getireceklerini, çözüm yolları arayacaklarını, siyaseti halkın katılımıyla yapacaklarını ifade etti.