Birecik İkinci Bahar Et ve Balık Lokantası, 3. şubesini coşkulu bir kutlama eşliğinde Gaziantep’te açtı. Birecik damak tadını sunmak amacı ile Birecik ve Nizip’te hizmet veren İkinci Bahar Lokantası, 3. Şubesi’ni Gazianteplilerin hizmetine sundu.
Birecik İkinci Bahar Et ve Balık Lokantası, 3. Şubesi dün yapılan coşkulu bir kutlama ile Gaziantep Emek Mahallesi’nde hizmete açıldı.
Açılış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Abdülhamit Gül, Gaziantep AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Gaziantep İHH Başkanı Mehmet Emin Arslan, çeşitli siyasi patilerden yöneticiler, Şehitkâmil İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Diyanetsen Gaziantep Şube Başkanı Müslüm Göral, çeşitli sivil toplum kuruluş temsilcileri ve birçok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Açılışa özel, gün boyu ücretsiz yemek servisi sunanBirecik İkinci Bahar Et ve Balık Lokantası, 400 kişilik vip ve 400 kişilik anakat olmak üzere toplamda 800 kişilik geniş salonuyla Gaziantep halkına hizmet vermeyi amaçlıyor.
Birecik İkinci Bahar Et ve Balık Lokantası sahibi Emin Işık, ”2007 yılında Birecik ilçesinde açmış olduğumuz ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştığımız lokantamızın 2. Şubesi’ni Nizip’te açtık. Müşterilerimize verdiğimiz temiz, hijyenik ve kaliteli hizmetten dolayı Gaziantep’ten müşterilerimiz geliyordu. Gaziantep halkına daha iyi hizmet sunabilmek ve yollarını kısaltmak için 3. Şubemizin açılışını Gaziantep’te gerçekleştirdik. Birecik damak tadını Gaziantep halkına daha yakından tatma imkanını sağlamak amacıyla açtığımız lokantamıza teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Gaziantep halkına hayırlısı olsun” dedi.