BUCASPOR deplasmanında 2-1 öne geçtikten sonra 90'ıncı dakika golüyle sahadan 3-2 yenik ayrılan Denizlispor'un bu sezon ilk kez düşme potasına girmesi üzüntü yarattı.
"Böyle zor bir müsabakada 2 gol atıp 3 gol yemek insanı kahrediyor" diyen teknik direktör Engin İpekoğlu, basit gollerden yakındı. Kaçan fırsatlardan dert yanan Engin İpekoğlu, "5 net pozisyondan yararlanamadık. Bu kadar kaçarsa, yenilgi kaçınılmaz olur" dedi.
İLK MAÇINDA 2 GOL ATTI
Bu arada yeni transfer Kouemaha'nın ilk maçında 2 gol atması sevindirdi. Ara transferde renklerine bağladıkları Kouemaha'nın ilk sınavında sergilediği performansın gelecek için kendilerine umut verdiğini dile getiren Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, yenilgiye kahrolduğunu söyledi. "Bu kez başaracağız derken, son 20 dakikada gelen 2 golle yıkıldık" diyen Başkan Kıbrıslıoğlu, şöyle devam etti:
"Bu işin şakaya gelir yanı kalmadı. Bir an önce toparlanmak zorundayız. Denizlispor tarihine takımı düşüren başkan olarak geçmek istemiyorum. Herkes aklını başına toparlasın" diye konuştu.