SAMSUN (AA) - Kavak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce vatandaşların en kalabalık olduğu sebze pazarında halk eğitim ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme standı kuruldu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tanrıöven, kurdukları stant ile Halk Eğitim Merkezi hakkında tanıtım ve bilgilendirme yaptıklarını söyledi.

Hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürmekte kararlı olduklarını ifade eden Tanrıöven, "Müdürlüğümüz görevleri içerisinde bulunan meslek edindirme kursları ile diğer eğitim öğretimle ilgili açmayı planladığımız kurslar hakkında vatandaşlarımızla yüz yüze görüşerek bilgilendirme, tanıtım ve diğer açıklayıcı bilgilerde bulunmak üzere ilçemizin en kalabalık yeri sebze pazarında stand açtık. Gerekli bilgilendirmeyi yapıp vatandaşlara çalışmalarımızla ilgili broşürler dağıtıyoruz" dedi

Açtıkları standın vatandaşlarca beğenildiğini ifade eden Tanrıöven, Halk Eğitim Merkezinin açacağı kurslardan daha fazla vatandaşın yararlanması için gerektiğinde kapı kapı dolaşacaklarını belirtti.

Bu arada Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan standı ve çalışmaları inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Mert, açılan stantan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tanrıöver'e teşekkür etti.