PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka’nın teknik direktörü Yusuf Şimşek, yerli Messi lakabıyla anılan Muhammed Demirci ile ilgilenmediklerini söyledi. Menemen İlçe Stadı girimlerinin sonuçsuz kaldığını da belirten Şimşek, ligin ikinci yarısında da maçlarını Yeni Buca Stadı’nda oynamak istediklerini ifade etti.
Bugün gazetelerde yer alan “Karşıyaka, Muhammed Demirci’yi istiyor” haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Sezon başında Muhammed’i bize yine önermişlerdi. Ben de istemediğimi söylemiştim. Muhammed Demirci’yi almak istediğimiz yönündeki haberler kesinlikle yalan” dedi.
“3-4 TRANSFER YAPABİLİRİZ”
Tiago’ya olan borçlarından dolayı transfer yasaklısı konumda olduklarını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Berkan’ın yerine bir sol bek lazım. Loriya’nın gitmesi söz konusu. Loriya giderse bir kaleci ve Ofoedu’nun yerine de bir kanat oyuncusu alabiliriz. Maksimum 3-4 oyuncu transfer etmek istiyoruz ama bunların maliyeti yüksek olmayan oyuncular olması önemli. Transfer yapamasak da çok sorun olacağını düşünmüyorum. Bizle çalışmak isteyen oyuncularımızla yolumuza devam ederiz” diye konuştu.
ŞİMŞEK BUCA’YI İSTİYOR
Karşıyaka yönetiminin iç saha maçlarını Menemen İlçe Stadı’nda oynama girişimlerinin sonuçsuz kalması üzerine iki alternatifleri kaldığını da ifade eden Yusuf Şimşek, “Alternatifler arasında Atatürk Stadı ve Yeni Buca Stadı var. Rakip takıma baskı açısından maçlarımızı Yeni Buca Stadı’nda oynamaya devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.