Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki vatandaşlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.
Bayrampaşa Belediyesi’nde gerçekleştirilen yemeğe, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl ve çok sayıda davetli katıldı. Masaları gezerek etkinliğe katılan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydıner, vatandaşların sorunlarını da dinledi.
“ONLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Gecede konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atile Aydıner, yaşlıların topluma yaptığı katkıların önemine dikkat çekti. Yaşlıların gençlere örnek teşkil ettiğinin altını çizen Başkan Aydıner, “Ben onlara yaşlı demiyorum onlar bizim ikinci baharımız, onlarla beraber yürüyoruz. Onlar bizim her zaman danıştığımız, sohbet ettiğimiz, fikirlerinden istifade ettiklerimiz büyüklerimiz. Bu akşamda onları burada bir araya getirdik. Bayrampaşa her zaman ilkleri yapan bir belediye olmuştur ve burada bulunan insanlar da çok değerli insanlardır. Onlar birer çocuk gibidirler yani oturursunuz sohbet edersiniz derdi varsa derdini çözersiniz. Onlarla birlikte yola çıkmak benim için bir şereftir. Biz onlarla Bayrampaşa’da çok uzun yıllardır beraberdik. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
“YAŞLILARA SAYGI GÖSTERİLMESİ ÇOK GÜZEL BİR OLAY”
Etkinliğe katılan vatandaşlar da kendileri adına verilen yemekten memnun olduklarını belirtti. Badurrahmen Fırtına, “Belediye başkanımız bu hususlarda çok güzel çalışmalar yapıyor ve bizler bu çalışmalardan memnunuz. Yaşlılara saygı gösterilmesi çok güzel bir olay” diye konuştu. İzzet Gedik ise, “Biz böyle etkinliklerin her zaman olmasını istiyoruz. Bir kaynaşma ve güzellik oluyor. İnşallah devam eder” dedi.