PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, sahasında Denizlispor’u 2-1 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, takımın başında çıktığı ilk maçında galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirtti. Antalyaspor adına futbolda gerekenleri sahada yaptıklarını aktaran Mandıralı, ofansif oynadıklarını ve kendi hatalarından gol yediklerini söyledi. Defansif anlamda sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Mandıralı, “Ofansif anlamda girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek, rahatlardık. Futbolda bunlar olağan şeyler. Futbol acımasızdır. Bazen kötü oynar kazanırsınız, bazen iyi oynar kaybedersiniz. Ben futbolcularımı kutluyorum” dedi.
Gazetecilerin uzatma dakikalarında Denizlispor futbolcuların bir pozisyonda hakeme penaltı olduğu yönünde itirazlarının sorulması üzerine Mandıralı, “Bizim de verilmeyen penaltılarımız var. Hakemin takdiri. Hakeme göre penaltı değildi. Bizim de net görme şansımız yoktu” diye konuştu.
Futbolcularının ofansif anlamda iyi oynadığını ve kontratak futbolunu da sahada yansıttıklarını kaydeden Mandıralı, oyunda eksiklerini de gördüklerini aktardı.
DENİZLİ CEPHESİ
Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, karşılaşmanın ilk yarısı ile ikinci yarısı farklı oyun sergilediklerini söyledi. İkinci yarı risk aldıklarının ifade eden Bizati, “Ama aynı şekilde pozisyonlara girdik direkten dönen topumuz oldu. Daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Hakemler daha dikkatli olmalı. Yan hakem daha dikkatli olmalı ben son pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Biz buradan puan almaya gelmiştik. Antalyaspor’ a bundan sonra Süper Lig yolunda başarılar dilerim” şeklinde konuştu.