AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Salih Cora, birlik beraberlik içerisinde 7 Haziran’a odaklandıklarını belirterek Trabzonlular’ın yine kendilerine hizmet edenden yana tercihte bulunacaklarını söyledi.
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Salih Cora, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir tempo ile Trabzon’un her bölgesine ulaşan Cora, Trabzonluların dertlerini dinlerken kendi yapacakları konusunda da bilgi veriyor. Trabzon’un sorunlarını çok yakından bildiğini her fırsatta vurgulayan Cora, “Trabzonlu hemşehrilerimiz rahat olsunlar. Milletvekili seçilmemiz halinde Trabzon ile Ankara arasında istişare kültürünün belirleyici olduğu bir köprü kuracağız. Trabzon için ne yapılması gerekiyorsa tüm gücümüzle onları gerçekleştireceğiz. Bu kente hizmet için yola çıktık. Bu yoldan geri dönüş yok” dedi.
Cora, AK Parti Ortahisar Toklu Mahallesi Teşkilatı’na ziyarette bulunarak teşkilat üyelerine çalışmaları hakkında bilgi verdi. Her gittiği yerde olduğu gibi yine yoğun bir ilgiyle karşılaşan Cora, teşkilat mensuplarının desteğini görünce, “AK Parti teşkilatları bizi çok iyi tanıyor. Onlarla bağımızı hiç koparmadık. Bir önceki seçimde aday olduk seçilemedik ama teşkilatlarımızı asla yalnız bırakmadık. Bugün bize gösterilen bu ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Bu yolda birlikte hareket edeceğiz ve güzel kentimize birlikte hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerine tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da damga vuracağını belirten Cora, “Trabzonlular kimin bu kente ne şekilde hizmet ettiğini, olmaz denilenleri kimin gerçekleştirdiğini gayet iyi biliyor. Bunun karşılığını da her seçimde AK Parti’ye vermiş oldukları oylarla gösteriyorlar. 7 Haziran’da yine aynı olacak ve AK Parti Trabzon’da oylarını arttıran bir sonuç alacak. Kim aday olarak gösterilirse gösterilsin Trabzon’u gelecek dönem TBMM’de 6 AK Parti Trabzon milletvekili temsil edecek” diye konuştu.