Akdeniz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce belirlenen ayın personelleri altınla ödüllendirildi.
Akdeniz Belediyesi personelini motive etmeye, başarılı olanları da ödüllendirmeye devam ediyor. Belediye bünyesinde görev yapan temizlik işçileri, mahalle sakinlerinin görüşleri doğrultusunda ayın personeli olarak belirleniyor. Temizlik işçilerinin yüklenici firması da belirlenen bu personele altın hediye ediyor. Geçtiğimiz yıl başlayan uygulama ile çok sayıda temizlik çalışanı altın almaya hak kazandı. Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, bu ayın altın almaya hak kazanan işçileri makamında kabul ettiler. Burada düzenlenen törenle, ayın personeli seçilen işçiler Serdar Kırmaz, Fevzi Çatı, Rızak Abi ve Ahmet Kılıç’a hediyeleri takdim edildi.
Törende konuşan Mutlu, ayın personeli seçilen işçileri kutladı. Çalışanların performans ve motivasyonunu arttıracak uygulamaların önemine değinen Eş Başkan Mutlu, “Daha önce de ifade ettiğim gibi, bizim için önemli olan, emekçi arkadaşlarımıza ek bir katkı sunulmuş olmasıdır. Bugün de 4 çalışanımız, kendi görev bölgelerinde ikamet eden mahalle sakinlerinin oylarıyla ayın personeli olmaya hak kazandı. Bu da işlerini ne kadar önemsediklerinin ve ciddiye aldıklarının bir emaresidir. Bu açıdan hepsini bir kez daha kutluyorum ve başarılar diliyorum” dedi.
Emeklerinden dolayı ayın personeli seçilen çalışma arkadaşlarını tebrik eden Fazıl Türk ise, “Bizim için emek en yüce değerdir. Sizin bu başarınız, inşallah tüm mesai arkadaşlarınıza örnek olur ve hepsi ayın personeli olmak için gayretlerini arttırırlar. Çalışanlarımızın özverilerinden dolayı son derece memnunuz. Bu vesile ile altın ödüllerini temin eden temizlik işleri yüklenici firmamıza tekrar teşekkür ediyor, personelimizin başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.