BAZEN AKLIM ALMIYOR 

Kırmızı Beyazlılar deplasmanda Boluspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetle Play Off umutlarını adeta başka sezona bıraktı. Samsunspor Genel Kaptanı İşler, futbolun skora dayalı olduğunun altını çizerek, "Boluspor maçına baktığımız zaman özellikle ikinci gol Hiç Samsunspor'a yakışmayan, bir goldü. Bizim yediğimiz gollerde bunları birçok kez yaşadık. Bizimde kaçırdığımız pozisyonlar var. Bazen öyle pozisyonlar yaşıyoruz ki benim aklım almıyor. Boluspor maçında Kayamba'nın pozisyonu gole çevirmesi gerekiyordu. Tomane'nin pozisyonunda da top direkten döndü. Kısacası hücumda yeteri kadar becerikli olamadık" diye konuştu.  

POZİSYONLARI DEĞERLENDİRMELİ 

Gol pozisyonları değerlendiremeyip, üstüne bir de basit golleri kalelerinde gördüklerinden dolayı üzgün olduğunu belirten İşler, "Bazen üzülüyorum. Çünkü Samsunspor böyle olmamalı böyle oynanmamalı böyle goller yememeli. Samsunspor gibi bir takımdaki oyuncuların 5 pozisyona giriyorsa 2 ya da 3'ünü değerlendirmeli. Çünkü burası önemli bir camia, formanın ağırlığı büyük. Mağlup olduğunuzda çok ciddi eleştiriler alabiliyorsunuz. Ki bu çok doğal. Ben gol attığımda alkışlanırken, kaçırdığım pozisyonlarda da eleştirilere maruz kalıyordum. Bunları 20 yıl yaşadım. Dolayısıyla fubolcu kardeşlerimiz de ellerinden geleni yapmak istiyor. Ama, işte kimisinin elinden ancak bu kadar geliyor" ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Ligin devam ettiğine ve sonrasındaki çalışmalar ile ilgili ise yönetimin çalışmalarını sürdürdüğüne değinen İşler, şunları söyledi: "Daha önceki maçlarda olduğu gibi takımımız elinden geleni yapıp sonuçları almaya çalışacak. Ligde kalan maçları alabilirsek rakiplerin durumuna bakacağız. Gelecek sezon ile ilgili ise Trafiği yoğun bir süreç olacağı kesin. Bunla ilgili de Başkanımız  Yüksel Yıldırım, çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimimiz de önceki haftalarda yeni yapılanma, hoca seçimi, transfer çalışmalarıyla ilgili temaslarda bulundu. Kesinleşen hoca ve transfer olursa zaten kulübümüz açıklama yapacaktır. Ben açık yüreklilikle söyleyebilirim. Transferlerle ilgili yürütülen çalışmalar içerisinde değilim. Ben takımın içerisinde oyuncularla ve teknik heyetin içerisinde olan birisiyim"

Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.