Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Gelişen silahlarımızla, silahlı insansız hava araçlarımızla teröristlere korkulu bir rüya olmaya başladık. Gün gelecek bunların hepsi temizlenecek” dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı İmam Hatip Ortaokulunu inceledikten sonra 1995 yılında teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Davut Kuzu’nun ailesini ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yakın zamanda eşi Hasan Kuzu’yu kaybeden şehit annesi Meşkuriye Kuzu’ya taziye dileklerini ilettikten sonra, “Bu ülke dün, bugün değil yıllardır bu kahpe teröre Koçyiğitlerini kurban veriyor. Memleketi müdafaa için şehit olan askerlerimizin yerine binlercesi yetişiyor. Böyle imanı, böyle birlikteliği olan bir millete kim ne yapabilir ki? Davut yavrumuzu 1995 yılında şehit verdik. Aradan koskoca 22 yıl geçmiş. Ama acısı her zaman başta ailesinin, sonra milletimizin içinde duruyor. Devletimiz bu hainlerin kökünü kazımak için öz verili bir şekilde çalışıyor. Gelişen silahlarımızla, silahlı insansız hava araçlarımızla teröristlere korkulu bir rüya olmaya başladık. Gün gelecek bunların hepsi temizlenecek. İnşallah o gün çok erken gelir. Bu vesileyle, memleketi için gözünü bile kırpmadan canını veren şehitlerimizi, gazilerimizi minnetle anıyorum” diye konuştu.