Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, mahalle muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Toplantıda, yapılan ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, mahalle muhtarları ile düzenlenen toplantıda buluştu. Toplantıya Başkan Soylu’nun yanı sıra, belediyenin birim müdürleri de katılım sağladı. 46 mahalle muhtarıyla gerçekleşen toplantıda belediye tarafından yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. Yapılan ve yapılacak çalışmaların aktarıldığı toplantıda, muhtarların talepleri ve önerileri de dikkate alındı.
Toplantıda konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, belediye olarak çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Soylu, "Belediye olarak yürüttüğümüz çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu çalışmaları gerçekleştirirken biz en büyük desteği siz muhtarlarımızdan alıyoruz. Çünkü mahallelerimizde ki sorunları en iyi sizler biliyorsunuz. Sizlerle sürdürdüğümüz uyumlu çalışma devam edecek. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli. Birim müdürlerimizin de toplantıya katılımını sağlayarak sorunlara, istek ve önerilere ortak hareketle çözüm bulacağız. İlçemizin modern görünüme kavuşması için başlattığımız çalışmaları, sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde sürdüreceğiz. Menderesimiz hak ettiği değeri siz muhtarlarımızla birlikte yapacağımız çalışmalarla yakalayacak diye konuştu.