GİRESUN (AA) - Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor'un antrenörü Ahmet Kandemir,"Ligde 8 maçımız var. Play offa kalabilme adına en az 6'sını kazanmak zorundayız" dedi.

Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son iki haftada oynadıkları karşılaşmaları kazanarak play off iddialarını sürdürdüklerini belirtti. 

Bu hafta sonu deplasmanda ligde lider konumda bulunan Sinpaş Denizli Basket ile karşılaşacaklarını anımsatan Kandemir,"Son 2 maçımızı kazandık. Bu da morilimizi artırdı. Hafta sonu Sinpaş Denizli Basket ile deplasmanda karşılaşacağız. Zor bir deplasman bizi bekliyor. Play off iddimızı sürdürme adına bu maçtan galip ayrılmak durumundayız. Oyunu kontrol edebilirsek, kendi oyun stilimizde oynayabilirsek kazanma şansımız yüksek. Umarım öyle de olur" diye konuştu. 

Bu sezon hedeflerinin Beko Basketbol Ligi'ne çıkmak olduğuna işaret eden Kandemir, şöyle konuştu:

"Ligde 8 maçımız var. Play offa kalabilme adına en az 6'sını kazanmak zorundayız. Tamamını kazanırsak play offa daha iyi yerden başlarız ve şansımızı artırırız. Bunu başarmak için sonuna kadar mücade edeceğiz."