Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe sınırlarındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi encümenleri ve bürokratları, Kepez’in 66 mahalle muhtarlarını, Afyonkarahisar NG Otel’de İstişare Toplantısı’nda ağırladı. İki gün süren toplantının ilk gününde, 4 grup halinden oluşan muhtarlar, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve birim müdürleriyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi.
İKİ GÜNLÜK KAMP
Kepez için yeni hizmet çalışmalarının planlandığı İstişare Toplantısı’nda, muhtarlar, iki gün boyunca başta Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, encümen, bürokratlarla birlikte sorunlarını konuşup, gelecek planlar için fikir alışverişinde bulundu.
Kepez için daha iyi hizmet yapma arzusunda olduklarını ve bunun arayışları doğrultusunda mahalle muhtarlarıyla Afyonkarahisar’da bir araya geldiklerini belirten Başkan Tütüncü, "İlçe için iyi hizmetleri nasıl geliştirebiliriz, bunun hesabını yapıyoruz. Kepez Belediyesi Muhtarlar İstişare Toplantısı’nda her mahallenin tek tek sorunları ve isteklerini muhtarların ağızlarından encümenimiz, birim müdürlerimiz ve bürokratlarımız dinliyor. Çözümler üretiyor" dedi.
KEPEZ BELEDİYESİ - MUHTARLAR KARDEŞLİĞİ
Dört grup halinde gerçekleşen toplantılarda, muhtarların isteklerini ve yapılacak yatırımları konuşarak hizmetlerin en sağlıklı şekilde planlamasını sağladıklarını söyleyen Başkan Tütüncü, "Toplantı dışında yapılan sosyal etkinlikle de muhtarlar arası birlik ve beraberlik gelişiyor. Belediye olarak hem muhtarlar arası kaynaşma ve dayanışma sağlanıyor hem de muhtarlarla belediyemizin kardeşliği pekişiyor" ifadesini kullandı.
KEPEZ AİLESİ BİR ARADA
Bu tür kamplarda yapılan fikir alışverişiyle yeni hizmet ve yeni projelerin ortaya çıktığını vurgulayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Bu toplantıyla çalışma alanları arasındaki koordinasyon sağlamlaşıyor. Muhtarlarla, bürokratlarımızın ilişkileri gelişiyor. Ve mahalleli kazanıyor. İlçe kazanıyor, Antalya kazanıyor. Koordinasyon sayesinde de yeni hedefler konuluyor. İki günlük programla, bütün belediye bürokratları, muhtarlar yani Kepez ailesinin iç işleyişi ve hizmetlerini değerlendirme imkanımız oluyor" diye konuştu.