TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Antalya’nın Manavgat ilçesinde sürdürdüğü 20 günlük kamp çalışmasını son hazırlık maçıyla tamamlayarak Van’a döndü.
Antalya’da ligin ikinci devresi için 20 günlük kampa giren TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, kamp çalışmasını tamamladı. Batman Petrolspor ile hazırlık maçı oynayan Van Büyükşehir Belediyespor, 2-2 berabere kaldı. Emirhan Otel Spor Kompleksi’nde Batman Petrolspor ile son hazırlık maçını oynayan Van Büyükşehir Belediyespor’da yeni transfer edilen futbolcular da oynadı. Kampın tamamlanması ardından futbolculara 3 günlük izin verilirken, takımın pazartesi günü tekrar Van’da toplanarak Beylerbeyi maçı için hazırlıklara başlayacağı belirtildi.
Yeni transferle kadrosunu güçlendiren Van Büyükşehir Belediyespor’da tüm planlar play-of oynamak. Ligin ikinci devresinin başlaması ile birlikte kendi sahasında Beylerbeyispor ile karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular kendi aralarında toplantı yaparak, oynanılacak olan maçın hayati önemine değindi. Beylerbeyispor maçının kendileri için kader maçı olduğunu ifade eden teknik heyet ve futbolcular, bu maçın ardından galibiyet serisi ile yollarına devam ederek en az play-of oynamayı kendilerine hedef koydular.
Van halkına mesaj gönderen yönetim, teknik heyet ve futbolcular, kendilerinden beklenen başarı ve performansı göstereceklerini ve bir üst lige çıkmak için büyük bir emek ve çaba vereceklerini belirttiler. Van halkının ve kentte yaşayan dinamiklerin de kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyen futbolcular, başarının birliktelikle olacağını ve bu başarının ortaya çıkması için herkesin desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu kaydettiler. Kentte yaşayan herkesi takıma sahip çıkmaya çağıran sporcular, Van Büyükşehir Belediyespor taraftarlarına da selam gönderdiler.