Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun makan şoförü İlhan D., bir gece önce Başkan Sarıcaoğlu ile telefonda tartışan İYİ Parti Kavak Belediye Meclis Üyesi kontenjan adayı Azmi Alasulu'yu darp ederek kafasından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Alasulu'nun kafasına 10 dikiş atılırken, polis tarafından yakalanan saldırgan, çıkarıldrığı mahkemece tutuklandı.

TELEFONDA TARTIŞTILAR
İddiya göre, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile İYİ Parti Kavak Belediye Meclis Üyesi kontenjan adayı Azmi Alasulu, henüz belirlenemeyen bir nedenle telefonda tartıştı. Yaşanan olayın ardından Başkan Sarıcaoğlu'nun şoförü İlhan D. ve yanındaki arkadaşı Hurşit A., her gün aynı marketten alışveriş yapan Azmi Alasulu'ya beklemeye başladı. 

BIÇAKLA SALDIRDI 
Kısa süre sonra markete gelen Azmi Alasulu'yu çeviren İlhan D. kafa atarak darp etmeye çalıştı. Azmi Alasulu'nun kendisi savunması üzerine İlhan D., üzerinde bulunan bıçakla saldırdı. Kafasından bıçaklanan Alasulu, olay yerine gelen cankurtaranla Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafasına 10 dikiş atılan Alasulu, bir süre sonra hastaneden taburcu edildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Olayın ardından harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kayıplara karışan Başkan Sarıcaoğlu'nun makam şoförü İlhan D. ile olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Hurşit A'yı gözaltına aldı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen İlhan D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Hurşit A. ise serbest bırakıldı.

Haber: Hakan AKGÜN