ÖNEMLİ DERECELER 

Mersin’de düzenlenen Büyükler Raffa Türkiye Şampiyonası’nda Alaçamspor Bocce Takımı sporcularından Selma Kalanç tek bayanlarda Türkiye ikincisi, Melek Ünlü ve Büşranur Uzun Çift bayanlarda ile Türkiye üçüncüsü oldu. 21-24 Ocak tarihleri arasında yapılan Gençler Raffa Şampiyonasında Türkiye 3.sü olan Görkem Duran ile Muhammet Furkan Ak’dan sonra büyükler kategorisinde de Samsun’a dereceler getirdiler. 

MUTLULUĞU PAYLAŞTILAR  

Alınan başarılar sonrası Samsun Takımı Gençlik ve Spor İl Müdürünü ziyaret etti. İl müdürlüğü binasındaki toplantı salonunda sporcuları ağırlayan İl Müdürü Feyzullah Dereci, antrenörleri ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Beden Eğitimi Öğretmeni ve Bocce Milli takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, desteklerinden dolayı İl Müdürümüz Feyzullah Dereci’ye teşekkür etti.

Ziyarette Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürü Zeynep Aydın Elbir, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan ve Bocce Samsun İl Hakemi Nuri Tepe de yer aldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.