AK Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Celil Göçer, Tokat’taki temaslarına ilk olarak kendi sektörü olan sağlık kuruluşları ziyaret ederek başladı.
Tokat Halk Sağlığı Müdürlüğü ile yeni açılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne ziyaretlerde bulunan Başbakan Davutoğlu’nun Sağlık Koordinatörü Tokat Milletvekili Adayı Göçer, sağlık konusundaki düzenlemelere önem verdiklerini kaydetti. Hizmetin karşılıklı memnuniyet olduğu zaman hizmet olmuş olacağını ifade eden Göçer, “İnsanın değeri bizim için çok önemli, İnsanımıza Yakışan bir sağlık sistemi bizim en büyük görevimiz” dedi.
Daha sonra 30 Mart’ta hizmete giren Tokat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Göçer, 5 bin 820 metrekare arsa üzerine kurulan merkezdeki ameliyathane, standartlara uygun merkezi sterilizasyon ünitesi, eğitim salonu, en fazla 2 üniteden oluşan tedavi odalarıyla kalite standartlarına uygun olduğunu kaydetti. AK Parti iktidarının Tokat’ta sağlık sektöründeki yatırımlarına önem verdiği önemin altını çizen Göçer, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi modern ve ferah alanlarıyla, yenilenmiş teknolojisiyle alt yapı ve cihaz kapasitesiyle çalışanların ve vatandaşların hizmetine sunuldu. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz Ardala Çarşısı’nı da canlandırdı” diye konuştu.