Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen MHP Battalgazi İlçe Kongresinde Başkanlığa seçilen Gökhan Şahin ile yeni Yönetim Kurulu, Vali, Kaymakam, İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinden sonra Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Huzurevi’ni ziyaret ederek burada kalan yaşlılarla biraraya geldiler.
Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Hasibe Varol’un katıldığı ziyarette yaşlılara çeşitli hediyeler verildi.
Yaşlılarla tek tek tokalaşıp sohbet eden Şahin ve yardımcılarına Huzurevi sakinleri de büyük ilgi gösterdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, verilen hizmetlerden dolayı Huzurevi Müdür ve Yetkililerine teşekkür ederken şunları söyledi:
"Yaptığınız işin manevi yanı çok büyük, Allah kolaylıklar versin, yaşlılarla, ihtiyarlar, muhtaçlarla birebir ilgilenmek, onların sorunlarını dinlemek sizler için büyük bir görev, bu sorumluluğu layıkıyla yaptığını görmek bizi mutlu etti. Yaşlılarımızın memnuniyeti yüzlerinden okunuyordu, böylesine anlamlı bir hizmet yaptığınız için çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Huzurevi Müdürü Mahmut Özbulut ise bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Ziyaret sonunda yaşlılara çiçek verilirken, Huzurevi’nde kalan bir yaşlının rozet isteğini geri çevirmeyen İlçe Başkanı Gökhan Şahin, yaşlı amcanın yakasına MHP rozeti taktı.