Vali İzzettin Küçük okulların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek, öğrenci, öğretmen ve velilerin taleplerini dinlemek ve onlarla sohbet ekmek amacıyla başladığı okul gezilerine devam ediyor.

Vali İzzettin Küçük’e okul gezileri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar ve Şube Müdürleri eşlik ediyor.

Okul gezileri kapsamında ilk olarak Şehit Nurettin Seki İlkokulunu ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, burada öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı. Vali Küçük daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Vali Küçük daha sonra Halk Eğitim Müdürlüğünce kadınlara yönelik açılan el sanatları kursu sınıfını ziyaret etti. Burada bayanların yaptığı birbirinden güzel el emeği göz nuru eserleri gören Vali Küçük, kursiyerlerle sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Kursiyerlerin yaptıkları el süslemelerini satabilecekleri bir sosyal yaşam merkezinin 100. Yıl Mahallesine de yapılmasını istediler. Sosyal Yaşam Merkezlerinin yapımını Belediye’nin gerçekleştirdiğini ve bu konu ile ilgili Belediye Başkanıyla görüşeceğini söyleyen Vali Küçük, yapılan el işlerinin Halk Eğitim Merkezi kanalıyla açılacak bir sergide de satışa sunulabileceğini söyledi.

Vali İzzettin Küçük daha sonra Yunus Emre İlkokulunu ziyaret etti. Burada da çiçeklerle karşılanan Vali İzzettin Küçük sınıfları gezdikten sonra Okul Aile Birliği üyeleriyle kısa bir görüşme yaptı. Okul Aile Birliği üyelerinin istek ve taleplerini dinleyen Vali Küçük, sorunların çözümü için gerekenin yapılacağını söyledi.

Vali İzzettin Küçük ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar okul gezileri kapsamında son olarak Karabük Özel Sağlık Koleji’ni ziyaret etti. Burada da öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan Vali İzzettin Küçük daha sonra sınıfları ve okulu gezerek öğrencilerle sohbet etti.