AK Parti Melikgazi Kadın Kolları bir önceki Yönetim Kurulu Başkanı Semra Kocaoğlu ile 13 kişilik bir grup, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Melikgazi Belediyesi çalışmalarını yakından takip ettiklerini hatta birebir hizmet aldıklarını, çünkü oturdukları mahallelerin belediye sınırları içerisinde bulunduğunu belirten AK Parti Kadın Kolları bir önceki Başkanı Selma Kocaoğlu, Başkan Memduh Büyükkılıç’ın hem şehre hem de özellikle hanımlara yönelik yapmış olduğu çalışma, etkinlik ve yatırımlar için teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Heyecan dolu, şevk ve dinamik bir kadronun oluşturduğu bir teşkilat ile çalışmanın hakkı gururunu yaşadığını ve bu kadroyu Melikgazi’de görmekten son derece mutlu olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ise; “AK Parti önceki dönem Melikgazi Kadın Kolları teşkilatının bu ziyaretinden son derece mutlu olduk. Melikgazi Belediyesi örnek ve referans bir belediyedir. Bunu kolay elde etmemiştir. Uzun, ciddi, tüm kurumlar ile koordineli ve planlı bir çalışma sonucu gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetler neticesinde bu isim ile anılmaya başlanılmıştır. Yani çalışarak elde edilmiştir. Belediye çalışanlarının birlik ve beraberlik içerisinde zaman mefhumu olmadan çalışılması ile büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar gerçekleştirilmiştir. Bu tüm kuruluşlar, şirketler ve büyük organizasyonlar için geçerlidir. Sizler gibi dinamik bir kadronun da başarılı hizmetlere vesile olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı da teşekkür ediyor ve yine hep beraber 2023 hedefleri için bu yolda birlikte çalışacağız” dedi.

Yönetim kurulu üyelerinin bu ziyaretlerinden son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, her sivil toplum kuruluşu ile ortak çalışmaya açık olduklarını, sonuçta amacı hizmet olan her türlü yatırım ve etkinlikte yer alacaklarını ve katkı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.