Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, Şube Başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi.

AHİD Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Genel Merkez ve Şube çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu, 2018 hedeflerinden bahsedildi. Tek vücut halinde Ankaralıların sesinin güçlü çıkması için çalıştıklarını söyleyen Yaman, "Genel merkezimizle beraber 16 noktada Ankaramızı birlikte temsil ediyoruz. Ankaralıların Ahi geleneğinden gelen insanseverliğini ve misafirperverliğini misafirlerimize birlikte gösteriyoruz. Kültürümüzün ve sanatımızın yaşatılmasını birlikte sağlıyoruz. Bunu her yerde gururla ifade ediyorum" dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının gönüllülük esasına dayanan yapılar olduğunu vurgulayan Yaman, "Biz de AHİD olarak memleketimiz için gönüllü olarak çalışıyoruz. Ankaramız için ’neler yapabiliriz’ diyerek işimizden, evimizden, çocuklarımızdan fedakarlık yapıyoruz. Bu yapı, ’topluma nasıl faydalı olabilirim’ diyen insanlardan oluşuyor. Bu çok önemli bir şey" diye konuştu.

"Daha yapacak çok işimiz var" diyen Yaman, "Bayrağı aldığımız günden bugüne gerek hemşehrilerimizle gerek siyasi büyüklerimizle gerek bürokratlarımızla bir araya gelerek Ankara’mız hakkında istişarelerde bulunduk. Yapılanlara teşekkür ettik, eksik kalanları söyledik. 2018 yılında projelerimiz ile birlik ve beraberlik buluşmalarımız devam edecektir. Her şubemize çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Toplantımız Ankara’mız için hayırlara vesile olsun" dedi.