Samsun’un uydudan yayın yapan tek televizyonu olan Kanal S’nin yeni yayın dönemine başlaması nedeniyle Samsun Medya Grubu'na 'hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "Kanal S medarı iftiharımız, bizim için çok önemli" dedi. 

DAĞLI'DAN KANAL S'YE ZİYARET 

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yeni yayın dönemine başlayan Samsun Medya Grubu'na bağlı Kanal S'yi ziyaret etti. Ziyarette  Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz, Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ve Kanal S Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek ile görüşen Vali Dağlı çalışmalarda başarı diledi. 

"DOĞRU HABERCİLİKTE ÖNCÜ"

Kanal  S mikrofonlarına açıklama yapan Vali Dağlı, "Bir haftadır yoğun ve güzel coşkulu bir kalabalıkla tüm Samsun halkımızla birlikte '19 Mayıs gurunu yaşadık ve kutladık.  19 Mayıs günü dolu bir günümüzdü. Faaliyetlerimiz çok fazlaydı o gün gelememiştim. Buraya gelip  'hayırlı demek' benim için bir borçtu.  Samsun'un tek uydudan yayın yapan televizyonu Kanal S medarı iftiharımız, bizim için çok önemli.  Samsun'da doğru habercilikte öncü. Bunu biliyoruz. Tek uydudan yayın yapan televizyonu olması zaten önemli. Başta Necdet Bey olmak üzere tüm çalışanlarını kutluyorum.  Başarılara imza atacağınızı biliyorum. Çünkü önceki dönemde de başarı zaten barizdi  ve apaçıktı. Şimdi çok daha katlanarak büyüyecek. Kanal S'nin yöneticilerine başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

SAMSUN'A DA BU YAKIŞIRDI"

Vali Dağlı, ayrıca '19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nı coşkulu bir şekilde geçtiğini belirterek, " Tüm Samsun halkımıza da coşkulu kutlayıştan dolayı gurur duyduğumuzu söylemek isterim.  1919 metrelik bayrağımızla, Solotürk ve Türk Yıldızları'nın gösterileriyle bir haftamız doluydu. Samsun'a da bu yakışırdı. Samsunlulara hemşerilerimizle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Samsun Medya Grubu'nun stüdyolarını ve çalışma kompleksini de gezen Vali Dağlı, personele başarı diledi. 

Dilber BAHADIR, Mustafa İNAN, Umut Can EREN

  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.